Verlanglijst

Over ons

Al ruim 90 jaar een vertrouwd adres in Twente

Met meer dan 90 jaar ervaring is Smellink Wonen + Design een echt familiebedrijf waar nu ook de vierde generatie zijn entree heeft gedaan. Door de lange ervaring en historie van meubelmakerij tot design winkel is Smellink uitgegroeid tot een vertrouwde naam in Twente op het gebied van wonen.

De mooiste merken in Twente

De mooiste merken zijn al jaren hofleverancier bij Smellink. Wij bezoeken de internationale meubelbeurzen in Keulen en Milaan en zorgen altijd voor de mooiste en meest actuele collectie. Daarom zeggen wij met trots… de mooiste merken in Twente vind je bij Smellink Wonen + Design.

Vakmensen met passie voor interieur

Van een enkel designmeubel tot interieurstyling of een compleet interieurplan, ons team van gepassioneerde interieur adviseurs helpt je graag met de indeling, inrichting, meubelkeuze, styling, verlichting en kleur. Ons team bestaat uit vakmensen met passie voor interieur. Zij weten u altijd te inspireren en op de juiste manier te adviseren om van een interieur een fijne plek te maken die voor jouw thuis is. Ons team bestaat uit ervaren interieur adviseurs en interieur ontwerpers en zij staan garant voor vakmanschap, vertrouwen en kwaliteit.

Mooie meubelen maken je blij.

De 9 redenen om te kiezen voor Smellink Wonen + Design.

 1. Persoonlijke aandacht.
  Je huis is je meest persoonlijke domein. Alleen met oprechte aandacht en betrokkenheid kan iemand helpen je huis tot jouw ideale plek te maken. Persoonlijke aandacht is één van de kenmerken van Smellink Wonen + Design.
 2. Garantie vanuit het hart.
  Met meer dan 90 jaar ervaring is Smellink een echt familiebedrijf waar nu ook de vierde generatie zijn entree heeft gedaan. Hart voor de zaak hebben, betekent voor de woonspecialist hart voor jouw huis hebben.
 3. Ontzorgen.
  Zorgen en rompslomp wegnemen is een standaardprocedure bij ons.
 4. De laatste trends in de showroom.
  Onze interieuradviseurs bezoeken voortdurend beurzen, showrooms en inspiratiedagen om op de hoogte te blijven van de laatste trends in design, kleuren, technieken, verlichting, materialen, duurzaamheid enzovoort. Onze showroom is een actuele weerspiegeling van de laatste trends.
 5. Goed opgeleid maar nooit uitgeleerd.
  Ons vak is dynamisch met voortdurend vernieuwingen en noviteiten. Daarom volgens onze interieuradviseurs met grote regelmaat cursussen.
 6. Eerlijk zit het lekkerst.
  Duurzaamheid betekent in de meest letterlijke zin dat iets lang meegaat: dingen die lang meegaan belasten het milieu het minst. Aangezien je bij ons alleen meubels vindt van hoge kwaliteit, hoef je je wat dat betreft geen zorgen te maken. De merken die wij voeren zijn overigens zonder uitzondering heel bewust bezig met hun productieproces. Toch een extra fijn gevoel om op een eerlijke en duurzame bank te zitten, nietwaar?
 7. Eindeloos genieten.
  We streven er naar om een uitgebalanceerd, harmonieus, perfect kloppend interieur te maken. Daar heb je eindeloos lang plezier van.
 8. Wijntje erbij? Bijna alles is mogelijk bij Smellink. Als je je interieur grondig wilt aanpakken, is dat niet iets waarvoor je even in de lunchpauze bij ons langskomt. Je wilt het liefst in alle rust en op een moment dat het goed uitkomt langskomen en daar maken wij graag tijd voor.
 9. De mooiste merken in Twente met het beste advies en de beste service.

CBW-erkend

CBW erkendGeselecteerd door Eigen Huis & Interieur. Behorend tot de beste woonwinkels van Nederland.

 

 

 

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton