Verlanglijst

Over ons

 

De mooiste merken in Twente bij Smellink Wonen + Design 

Bij Smellink Wonen + Design kunt u terecht voor de mooiste design meubelen van Twente. Of u nu op zoek bent naar Minotti of Topform. Wij bezoeken internationale woonbeurzen in onder meer Milaan en Keulen. Zo zorgen wij altijd voor de mooiste en meest actuele collectie meubelen. Daarom durven wij met trots te zeggen: de mooiste merken in Twente vindt u bij Smellink Wonen + Design.

Al ruim 80 jaar een vertrouwd adres Twente

Smellink Wonen + Design staat garant voor vakmanschap, vertrouwen en kwaliteit. Al ruim 80 jaar is Smellink een begrip in Twente op het gebied van wonen en design. Door de jarenlange ervaring en historie, van meubelmakerij tot design winkel, staat Smellink voor vakmanschap, vertrouwen en kwaliteit.

In 1950 begonnen in een pand aan de Molenstraat, is Smellink uitgegroeid tot een design winkel van formaat. Inmiddels al ruim 40 jaar gevestigd aan de Kleibultweg 31 in Oldenzaal. U vindt er een zeer uitgebreide collectie top design merken. Kom gerust eens langs en laat u inspireren.

Vakmensen met een passie voor interieur

Ons team bestaat uit vakmensen die van hun passie hun werk hebben gemaakt. Zij weten u altijd te inspireren en op de juiste manier te adviseren om van uw interieur een fijne plek te maken die bij u past. Of u nu een vraag heeft over een stoel, een keuken of een compleet interieur. Wij geven altijd een professioneel interieuradvies op maat. Maak kennis met ons team!

Graag stellen wij u voor aan ons team van ervaren interieur adviseurs, interieur ontwerpers. Onze ervaren specialisten hebben allen hun eigen kwaliteiten en een gezamenlijk doel: Samen met u op zoek naar uw ideale woonoplossing. Of het nu gaat om een kleed, bank of compleet interieuradvies, het team van Smellink Wonen + Design staat voor u klaar.

 

CBW-erkend

CBW erkendGeselecteerd door Eigen Huis & Interieur. Behorend tot de beste woonwinkels van Nederland.

 

 

 

©2018 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton