Verlanglijst

Realisaties

De zoektocht naar het perfecte interieur. Waar moet je beginnen? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes. Ons team van adviseurs en stylisten staan voor je klaar. Doormiddel van een persoonlijk interieurontwerp komen we tot het interieur waarin jij je helemaal thuis voelt.

Om een idee te krijgen over de dromen die we al gerealiseerd hebben staan hieronder een aantal referenties. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Voor de bovenstaande woning heeft onze interieuradviseur een interieur plan gemaakt in samenwerking met de klant. De wensen van de klant waren dat het huis warm moest aanvoelen, de woonkamer een huiselijk gevoel zou krijgen en praktisch en leefbaar zou worden ingericht. Er is gekeken naar producten die aanspraken bij de klant. Het resultaat is mooi, warm, indrukwekkend en precies zoals de klant gewild heeft.

Producten die toegepast zijn in deze woning: Hoekopstelling bank Byen Lounge van Design on Stock, Fauteuil Cheo van Label, Salontafels Liliom van Leolux, Karpet Rocks van Brink & Campman, Bijzettafel Tor van Montis, Pouf Barrell van Design on Stock, Staande lamp Perf van Diesel with Foscarini, Staande lamp Tress van Foscarini, Wandschilderij van Cobra Art, TV-meubel Vision van Pastoe, Eetkamerstoelen DSR van Vitra en Hanglampen Rock van Diesel with Foscarini.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton