Verlanglijst

Design meubelen

  • Design Meubels Oldenzaal

Voor fraaie design meubelen in Oldenzaal bent u bij Smellink Wonen + design aan het juiste adres. Wij hebben een grote en gevarieerde collectie. We gaan voor het beste resultaat voor iedere klant. Een design meubel van Smellink moet uw woning verrijken. Dat is ons uitgangspunt, voor minder doen we het niet. Wij zijn uitgegroeid tot een toonaangevend wooninterieurbedrijf, dat als design outlet mooie meubelen tegen aantrekkelijke prijzen aanbiedt. Smellink Wonen + design biedt waar voor zijn geld. De reacties op onze design meubelen zijn louter positief. Klanten en kenners uit de branche zijn er enthousiast over.

Bekijk onze volledige collectie  

Smellink Wonen + design heeft in de loop der tijd een reputatie opgebouwd. Wij zijn een allround bedrijf, dat voor alle klanten stijlvolle design meubels heeft. Onze werknemers zijn perfectionisten, die hun ziel en zaligheid steken in iedere opdracht. Kwaliteit, gedrevenheid en betrokkenheid, dat krijgt u als u Smellink Wonen + design, uw design outlet, inschakelt.

Design Meubelen Oldenzaal

Smellink Wonen + design heeft de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij kunnen u adviseren en hebben de perfecte design meubelen in Oldenzaal voor iedere woonsituatie. Onze medewerkers zijn absolute vakmensen. Met ons oog voor detail en onze precisie maken we het verschil. U kunt op ons bouwen. Wij weten waar de klant op zit te wachten en spelen in op uw woonwensen. Zie hier meer info over wat wij doen:

Neem nu contact met ons op  

Wilt u meer weten over onze design meubelen of ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en verschaffen u de informatie waar u om vraagt.

Smellink Wonen + Design is aangesloten bij het CBW-Keurmerk.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton