Verlanglijst

Gigi | Label | Smellink Wonen + Design

Design collectie

Onze design collectie

Waar je woont is waar je leeft. Je huis is de plek waar je je thuis moet voelen, een plek om te ontspannen en om mooie momenten te beleven. Het is de plek waar je alle rust, comfort, genot en gezelligheid wilt vinden waar jij naar verlangt. Maar wat het ideale huis is, dat is natuurlijk heel persoonlijk.

Je wilt een heerlijk gevoel van thuiskomen ervaren. Een plek om lekker samen te zijn. Bij Smellink Wonen + Design helpen we je graag bij de keuze van de juiste meubelen, indeling en styling. Daarom vind je op onze website een groot deel van onze design collectie. Kom naar onze showroom voor nog meer inspiratie en het bekijken, voelen en uitproberen van de collectie.

Design meubels van de beste merken

Wij hebben een uitgebreid assortiment design meubels uit binnen- en buitenland. Onze collectie is breed en biedt volop mogelijkheden. Wij zorgen voor de mooiste en actuele design collectie. Met trots zeggen wij: de mooiste merken in Twente vind je bij Smellink Wonen + Design.

Toppers

Laagste prijsgarantie

Aangezien je bij ons alleen meubels vindt van hoge kwaliteit, hoef je je geen zorgen te maken. Daarvoor staan wij garant. Smellink Wonen + Design is aangesloten bij CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) en je profiteert altijd van de laagste prijsgarantie op alle merken.

Wij doen ons best om onze website altijd up to date te houden, maar het kan wel eens voorkomen dat een bepaald product niet op onze website staat. Maak je geen zorgen, ook het product welke je zoekt kunnen wij leveren. Aarzel dus niet en neem contact met ons op, dan maken wij een passende offerte.

Design Sale

Naast onze uitgebreide collectie, verkopen wij ook design meubels uit onze showroom. Deze showmodellen mogen voor een scherpe prijs onze showroom verlaten. Bent u benieuwd welke meubels in de sale zijn? Bekijk dan gauw onze Design Sale.

Ook zijn er geregeld mooi acties waarbij je extra voordeel krijgt. Al onze lopende acties vind je op de actie pagina.

Toppers
©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton