Verlanglijst

Gigi | Label | Smellink Wonen + Design

Onze Design collectie

De woonkamer en eetkamer zijn het middelpunt van uw interieur. U wilt een heerlijk gevoel van thuiskomen ervaren. Een plek om lekker samen te zijn. Bij Smellink Wonen + Design helpen we u graag bij de keuze voor de juiste meubelen. Daarom vindt u op onze website een groot deel van onze design collectie. Kom ook naar onze winkel voor nog meer inspiratie. Of maak via het contactformulier een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies.

Design meubels van de beste merken

Om het middelpunt van uw interieur zo mooi mogelijk in te richten heeft u allerlei opties uit ons uitgebreide assortiment. Wij leveren banken, stoelen, tafels, fauteuils, lampen en wandmeubelen van verschillende topmerken.  In onze Design collectie vindt u merken zoals:

Laagste prijsgarantie

Is het zelfde product ergens anders goedkoper aangeboden? Geen punt, wij geven u de laagste prijsgarantie. Ziet u een product niet van uw keuze niet op onze website staan? Van de merken die wij verkopen leveren wij alles. U kunt contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder door een passende offerte te maken.

Design Sale

Naast onze uitgebreide collectie, verkopen wij verschillende design sale meubels uit onze showroom voor een scherpe prijs. Bent u benieuwd welke meubels in de sale zijn? Bekijk dan gauw onze Sale pagina voor de meest scherp geprijsde design meubels.

Toppers
©2018 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton