Verlanglijst

Mooie meubelen maken je blij.

Interieuradvies bij Smellink Wonen + Design

Waar je woont is waar je leeft. Je huis is de plek waar je je thuis moet voelen, een plek om te ontspannen en om mooie momenten te beleven. Het is de plek waar je alle rust, comfort, genot en gezelligheid wilt vinden waar jij naar verlangt. Maar wat het ideale huis is, dat is natuurlijk heel persoonlijk.

De zoektocht naar het perfecte interieur. Waar moet je beginnen? Wat is jouw persoonlijke woonstijl? En welke kleuren, meubels en stoffering passen daarbij? Wij helpen graag met het maken van de juiste keuzes. Door middel van een persoonlijk interieuradvies komen we tot het interieur waarin jij je helemaal thuis voelt.

Van een enkel designmeubel tot interieurstyling of een compleet interieurplan, ons team van gepassioneerde interieur adviseurs helpt je graag met de indeling, inrichting, meubelkeuze, styling, verlichting en kleur.

Mooie meubelen maken je blij.

De 9 redenen om te kiezen voor Smellink Wonen + Design.

 1. Persoonlijke aandacht.
  Je huis is je meest persoonlijke domein. Alleen met oprechte aandacht en betrokkenheid kan iemand helpen je huis tot jouw ideale plek te maken. Persoonlijke aandacht is één van de kenmerken van Smellink Wonen + Design.
 2. Garantie vanuit het hart.
  Met meer dan 90 jaar ervaring is Smellink een echt familiebedrijf waar nu ook de vierde generatie zijn entree heeft gedaan. Hart voor de zaak hebben, betekent voor de woonspecialist hart voor jouw huis hebben.
 3. Ontzorgen.
  Zorgen en rompslomp wegnemen is een standaardprocedure bij ons.
 4. De laatste trends in de showroom.
  Onze interieuradviseurs bezoeken voortdurend beurzen, showrooms en inspiratiedagen om op de hoogte te blijven van de laatste trends in design, kleuren, technieken, verlichting, materialen, duurzaamheid enzovoort. Onze showroom is een actuele weerspiegeling van de laatste trends.
 5. Goed opgeleid maar nooit uitgeleerd.
  Ons vak is dynamisch met voortdurend vernieuwingen en noviteiten. Daarom volgens onze interieuradviseurs met grote regelmaat cursussen.
 6. Eerlijk zit het lekkerst.
  Duurzaamheid betekent in de meest letterlijke zin dat iets lang meegaat: dingen die lang meegaan belasten het milieu het minst. Aangezien je bij ons alleen meubels vindt van hoge kwaliteit, hoef je je wat dat betreft geen zorgen te maken. De merken die wij voeren zijn overigens zonder uitzondering heel bewust bezig met hun productieproces. Toch een extra fijn gevoel om op een eerlijke en duurzame bank te zitten, nietwaar?
 7. Eindeloos genieten.
  We streven er naar om een uitgebalanceerd, harmonieus, perfect kloppend interieur te maken. Daar heb je eindeloos lang plezier van.
 8. Wijntje erbij? Bijna alles is mogelijk bij Smellink. Als je je interieur grondig wilt aanpakken, is dat niet iets waarvoor je even in de lunchpauze bij ons langskomt. Je wilt het liefst in alle rust en op een moment dat het goed uitkomt langskomen en daar maken wij graag tijd voor.
 9. De mooiste merken in Twente met het beste advies en de beste service.

Persoonlijk interieuradvies

In een advies gesprek worden alle woonwensen in kaart gebracht. Je wordt ontvangen door onze interieuradviseur om samen al je dromen en woonwensen te bespreken.

Handig om mee te nemen naar het eerste gesprek.
Onze adviseurs denken graag met je mee over jouw interieur en woonwensen. Om een zo goed mogelijk beeld te kunnen krijgen van jouw huis en ruimte adviseren wij om de volgende zaken mee te nemen:

 • Plattegrond en/of maten van de in te richten ruimte;
 • Foto’s van de betreffende ruimte;
 • Foto’s, maten en materialen van de te behouden elementen in jouw interieur;
 • Eventueel zelf gecreëerde moodboards, knipsels of foto’s van interieurs die aanspreken.

Vervolgens gaan we samen met je op zoek naar geschikte meubelen, materialen en andere interieurelementen die aanspreken. Deze aspecten voegen we samen en werken dit vervolgens uit tot een geheel verzorgd interieurplan. Het interieuradvies kan bestaan uit een thuis bezoek, een moodboard, plattegrond, interieurtekeningen, kleur- en materiaalplan en indien gewenst, ook een verlichtingsplan.

Maak nu een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies

Bel 0541 – 516 820 of vul hieronder het contactformulier in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt natuurlijk altijd langskomen om een afspraak te maken.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton