Verlanglijst

Interieuradvies op maat

Uw huis is de plek waar u zich thuis moet voelen. Een plek om te ontspannen. Een plek om mooie momenten te beleven. Wij weten als geen ander dat een interieur design dat past bij uw woonwensen en smaak hier een belangrijke bijdrage aan levert. Al ruim 80 jaar geven wij professioneel interieuradvies. Of u nu een enkel meubelstuk zoekt of een compleet advies nodig heeft, wij staan voor u klaar.

Een interieuradvies voor elke woonwens

Vanuit deze overtuiging biedt Smellink Wonen + Design interieuradvies aan als extra service. Weet u niet goed hoe u uw ruimte het beste kunt indelen? Vindt u het moeilijk om de juiste kleuren bij elkaar te kiezen? Of wilt u uw interieur helemaal opnieuw inrichten? Wij luisteren naar u en helpen u de juiste keuzes te maken. Of het nu interieuradvies bij ons in de winkel is, of woonadvies bij u aan huis. Wij bekijken uw woonruimte en zien direct wat de mogelijkheden zijn qua indeling, kleur en sfeer. Wij luisteren altijd naar uw wensen en behoeften. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen stijl in zijn/haar interieur design.

Het interieuradviesgesprek

In een adviesgesprek worden uw woonwensen in kaart gebracht. Vervolgens gaan we samen met u op zoek naar geschikte meubelen, materialen en andere interieurelementen. Deze aspecten voegen we samen en werken dit vervolgens uit tot een geheel verzorgd interieurplan. Het interieuradvies kan bestaan uit een thuisbezoek van circa één uur, een moodboard, plattegrond, interieurtekeningen, kleuren- en materialenplan en, indien gewenst, ook een verlichtingsplan. Met onze 3D-software kunnen we u tevens een realistisch beeld schetsen van uw nieuwe interieur.

Handig om mee te nemen naar het interieuradviesgesprek

Om een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van uw “nieuwe” interieur design, adviseren wij u om de volgende zaken mee te nemen:

  • Plattegrond en/of maten van de in te richten ruimte;
  • Eventuele foto’s van de betreffende ruimte;
  • Foto’s, maten en materialen van de te behouden elementen uit uw interieur.

Maak nu een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies

Bel 0541 – 516 820 of vul hieronder het contactformulier  in.

U kunt natuurlijk  altijd langskomen om een afspraak te maken.

©2018 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton