Verlanglijst

Minotti

Meubelen van Minotti, die vindt u bij Smellink Wonen + design. Voor de meest stijlvolle woonproducten gaat u naar de expert: Smellink Wonen + design. Ervaring telt in deze branche, maar wij gebruiken onze werkjaren niet als excuus om de automatische piloot in te schakelen. Wij willen blijven verrassen, zoals met onze Minotti meubels. Smellink Wonen + design blijft alert op ontwikkelingen in de branche, zodat wij ook in de toekomst de beste producten tegen de meest aantrekkelijke prijzen kunnen bieden. Onze Minotti bank is daar een voorbeeld van.

Bekijk onze volledige collectie  

Minotti

Wij zijn begaan met het werk dat we doen. Smellink Wonen + design staat voor u klaar. Wij gaan voor een tevreden klant. We vinden het belangrijk om continu topkwaliteit te blijven leveren. Dat ziet u terug in ons aanbod van design meubelen. We investeren daar stevig in en dat betaalt zich uit. Op die manier zijn wij tot één van de meest vooraanstaande wooninterieurbedrijven in Twente en Gelderland uitgegroeid. Met onze Minotti meubelen en onze andere topmerken maken we het verschil. Zo vindt u bij ons ook het beste van Riva 1920, Ligne Roset, Leolux, Topform, Linteloo, De Sede en Montis.

Wij behoren al jaren tot de top van de woonbranche. We hebben een reputatie opgebouwd en onze medewerkers weten waar ze mee bezig zijn. Klanten zijn enthousiast over onze service en dienstverlening. Daar zijn wij blij mee en we zijn er trots op. Smellink Wonen + design wil zichzelf constant verbeteren, dat is onze instelling. Onze medewerkers gaan voor u aan de slag. Zie hier meer over ons:

Neem nu contact met ons op  

Wilt u meer weten over Minotti of ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en verschaffen u de informatie waar u om vraagt.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton