Verlanglijst

Minotti

  Design meubels van Minotti

  Minotti levert echt Italiaanse top design. Met meubels van Minotti geeft u uw interieur een glamour en allure. Minotti geeft uw interieur een onweerstaanbare ambiance. Naast de prachtige vormgeving zult u ook het uitermate goede zitcomfort ervaren. De kussens in een Minotti-bank zullen u omarmen en de bekleding heeft een rijke uitstraling. Of wellicht kiest u voor een fauteuil van Minotti.

  Minotti biedt volop mogelijkheden

  Bent u op zoek naar een prachtige bank van Minotti? Dan geeft het merk u de mogelijkheid om zelf te experimenteren met de opstellingen. Zo stelt u zelf uw ideale Minotti meubel samen. Maar behalve in design banken, biedt Minotti ook in tafels, fauteuils en stoelen volop mogelijkheden. Denk hierbij aan verschillende formaten en materialen. Bekijk de collectie Minotti meubelen nu in onze showroom.

  Italiaans top design van Minotti

  Minotti is in de jaren ’50 opgericht door Alberto Minotti. Sindsdien is het meubelmerk uitgegroeid tot een zeer toonaangevend meubelmerk. Door de gebruikte materialen en productiemethodes is Minotti in staat de beste kwaliteit te waarborgen van haar meubilair. Bovendien werkt Minotti met topontwerpers, waaronder Rodolfo Dordoni.

  ©2019 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton