Verlanglijst

 Linteloo Design Meubels

Tijdloos vormgegeven meubels, leefbaar en comfortabel. Dat is waar Linteloo voor staat. Eigenaar Jan te Lintelo selecteert uitsluitend ontwerpen voor zijn Linteloo collectie welke een “Feel-Good Factor” creëren. De strakke design meubels hebben een typisch Design wat Linteloo juist zo kenmerkt.

Leef Linteloo

In 1993 heeft Jan te Lintelo Linteloo opgericht, nadat hij ervaring heeft opgedaan bij Gelderland en Pastoe. Dankzij onder andere topontwerpers al Jan des Bouvrie, Henk Vos en Roderick Vos is de collectie van Linteloo ontwikkeld tot wat het nu is. In het Linteloo Lab ontwikkelen de design meubelen zich continu waardoor het nu een toonaangevend en internationaal meubelmerk is geworden.

Bekende Linteloo Meubelen

De bekende design meubelen van Linteloo zijn:

Hamptons

Deze prachtige modulaire design bank is volledig naar uw wens te ontwerpen. Dankzij de aparte stukken kunt u de bank eindeloos koppelen. Het is mogelijk om een hoek element te creëren of juist een prachtige zitbank te ontwikkelen.

Lobby

De Loveseat van Linteloo is een ware hit! Met deze prachtige tweezitter kunt u heerlijk intiem naast elkaar zitten en genieten van uw interieur. Naast de tweezitter heeft u ook de mogelijkheid om een 2,5 zits, 3 zits, 4 zits of poef in 6 afmetingen te kiezen. Eindeloze mogelijkheden met de Lobby bank!

Interieuradvies

Wilt u advies op het gebied van Linteloo meubels? Onze Linteloo Specialisten helpen u graag verder! Tevens geven wij u graag persoonlijk interieuradvies, zodat uw meubels het beste tot uw recht komen in uw interieur! Maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies.

 

 

 

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton