Verlanglijst

Gelderland Meubelen

Gelderland Meubelen, opgericht in 1936, staat voor zitcomfort en duurzaamheid. De meubelen worden ambachtelijk gemaakt door ervaren vakmensen welke liefde voor het vak hebben. Het hoekige vormen en moderne vormgeving van Gelderland zijn ontstaan door de liefde voor het Scandinavische design van oprichter K.J.E. Oberman. De eerste Gelderland meubelen zijn gemaakt in Culemborg.

Gelderland, alleen de beste kwaliteit

Schuim, stof, staal, leer, massief hout, alleen het beste kwaliteitsmateriaal wordt gebruikt voor de meubelen van Gelderland. Het productieproces is geheel onder controle van Gelderland. De vakmannen maken in de Gelderland fabriek de bank geheel volgens de strenge kwaliteitseisen van Gelderland.

Gelderland Banken

Alle banken van Gelderland laten aan de onderkant het framewerk zien. Gelderland wil namelijk aan u laten van welke kwaliteit de banken zijn. Beroemde banken van Gelderland zijn:

Deze banken zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en het is ook mogelijk om de bank als hoekbank in te richten.

Gelderland Fauteuils

Evenals de Gelderland banken, zijn de Gelderland Fauteuils alleen gemaakt van het beste materiaal. Ook bij de grote fauteuils wil Gelderland laten zien hoe het framewerk tot stand is gekomen. Door zowel ruime keuze in het assortiment, als in stof- en ledersoorten, kunt u alle kanten op met de fauteuils.

Bekende Gelderland Fauteuils zijn:

Wij van Smellink Wonen + Design zijn specialist op het gebied van Gelderland Meubelen. Wilt u meer advies over onze Gelderland Meubelen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. Tevens geven wij persoonlijk interieuradvies aan huis.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton