Verlanglijst

Linteloo

Smellink Wonen + design heeft onder meer het gerenommeerde merk Linteloo in de collectie. Daarover zijn wij zeer te spreken, mede gezien de positieve reacties van onze klanten en kenners uit de branche. Wij blinken uit door stijlvolle meubelen te presenteren, zoals onze Linteloo banken. De service die wij bieden is al even sterk. Smellink Wonen + design neemt slechts met het beste van het beste genoegen. Dat is de handtekening die we zetten onder onze producten en diensten. Van Linteloo komt altijd kwaliteit, het merk is voor ons een vaste waarde.

Bekijk onze volledige collectie  

Linteloo

Door onze ruime ervaring kent Smellink Wonen + design alle ins en outs. Wij zijn thuis in de branche en onze medewerkers weten wat er van hen wordt gevraagd. Wij staan niet stil, zijn steeds in ontwikkeling. Met onze design meubelen, waaronder onze Linteloo meubelen, hebben wij een aardige reputatie opgebouwd. In Gelderland en Twente, maar ook in de rest van Nederland zijn wij een bekende naam.

Wij zijn een gedegen en betrouwbaar bedrijf. U kunt ons om een boodschap sturen. Voor Smellink Wonen + design is het overleg met de klant van eminent belang. Wij luisteren naar u en gaan met uw wensen aan de slag. Daar hoort ook bij dat we betaalbaar willen zijn. Dat betekent dat wij al onze producten, van onze Linteloo tafel tot onze Vitra stoel, tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Wij hebben verder onder meer meubelen van De Sede, Montis, Minotti, Riva 1920, Ligne Roset, Leolux en Topform. Zie hier meer over onze producten:

Neem nu contact met ons op  

Wilt u meer weten over Linteloo of ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en verschaffen u de informatie waar u om vraagt.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton