Verlanglijst

Design Meubels Enschede

Bent u op zoek naar Design Meubels in de buurt van Enschede? Dan bent u bij Smellink Wonen + Design aan het goede adres! Wij hebben een uitgebreide collectie van de beste design merken op onze website.

Design banken in Enschede

We bieden design banken aan van ’s werelds beste merken zoals, De Sede, Gelderland, EYYE, Design on Stock. De banken kunt u geheel naar uw smaak creëren. Elk merk heeft groot assortiment aan banken  dankzij de veelzijdigheid in stof en leder. Vraag één van onze professionele interieuradviseurs om hulp om tot de beste combinatie te komen voor uw bank!

  • Design meubels Enschede

Ga naar de gehele design banken collectie

Design Fauteuils in Enschede

Naast onze design banken beschikken wij over een ruim assortiment design fauteuils aan. Merken als Leolux, EYYE, Artifort ,Montis, Pode en de Sede leveren de beste kwaliteit om uw interieur tot een prachtig ontwerp te maken.

Fauteuils van de hoogste kwaliteit, zoekt u een draaifauteuil of juist een relaxfauteuil? Wij bieden u een complete selectie van fauteuils aan. Neem contact op om een passende offerte te maken.

  • De sede rh 301

Ga naar de gehele design fauteuil collectie

Design Kasten Enschede

Naast onze ruime collecties design banken en design fauteuils, bieden wij de beste kwaliteit kasten aan. De kasten zijn op maat gemaakt en van topmerken als Spectral, Hülsta en Pastoe. Bent u op zoek naar een specifieke kast welke op maat gemaakt moet worden? Geen probleem! Wij tekenen het graag uit naar uw wens.

Meubels Enschede

Smellink Wonen + Design is gevestigd aan de woonboulevard in de buurt van Enschede en elke zondag geopend! Kom langs in onze showroom om de belevenis van Smellink Wonen + Design mee te maken! Wij helpen u graag verder met professioneel advies.

Komt u uit Enschede en wilt u ons bezoeken? Kijk voor meer informatie op onze contact pagina.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton