Verlanglijst

EYYE Dutch. Designed.

Designklassiekers zijn voor iedereen bekend, ze worden gewaardeerd om het vakmanschap, comfort, status en tijdloze vormen. Eyye maakt deze producten onderscheidend in het interieur. Nederlandse ontwerpers krijgen de kans om klassiekers te creëren van de toekomst!

Jonge topontwerpers

Creatieve breinen zijn belangrijk voor het ontwerpen van het perfecte meubilair. Bij EYYE krijgen jonge ontwerpers te kans om zich te ontpoppen tot één van de topontwerpers. EYYE heeft dankzij de topontwerpers het klassieke meubilair. Op dit moment ontwerpen Marike Andeweg, Studio Tom Dissel, Margriet Foolen & Studio Foorumi voor EYYE

Milieubewust en prijsvriendelijk

De producten van EYYE worden volledig geproduceerd in Nederland. Op deze manier houdt EYYE rekening met het milieu en worden de prijzen vriendelijk gehouden.

EYYE is verbonden aan de Dutch Quality Group, daardoor krijgt u gegarandeerd meubels gemaakt met de modernste technieken en beste materialen.

Snelle levering

Bij aankoop van uw EYYE meubel kunt u binnen enkele weken al genieten van uw nieuwe meubilair dankzij de snelle levering

Mooi, modulair en multifunctioneel, dat is waar EYYE voor staat.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton