Verlanglijst

Merken

TV-Meubels

Bent u op zoek naar een Design TV meubel? Dan hebben wij bij Smellink Wonen + Design de oplossing voor u! Wij bieden verschillende soorten design TV meubels op maat aan. Smellink Wonen + Design is koploper op het gebied van TV Meubels dankzij de expertise van onze professionele interieuradviseurs.

Design TV Meubels op Maat

Onze professionele interieurbouwers plaatsen de design TV meubels op de gewenste plek. Wilt u het liever aan de muur vast hebben? Geen probleem, wij kunnen precies uittekenen hoe u de meubel in het interieur wilt hebben. Onze professionele interieuradviseurs nemen graag de tijd voor u om alles tot in de puntjes uit te werken.

Design Merk TV Meubels

Smellink Wonen + Design beschikt over ’s werelds grootste topmerken voor TV-meubels of TV-kasten. Denk aan:

Creëer extra ruimte

De TV-kasten en TV meubels geven een extra opbergruimte in uw interieur waarbij alles netjes achter de deuren opgeruimd is. De TV meubels creëren een extra dimensie in uw huis en zorgen voor een strakke look in het interieur.

Uw Design TV-Kast in huis

Bent u er nog niet over uit hoe u uw huis wil inrichten? Maak dan een afspraak met één van onze professionele interieuradviseurs. Zij kunnen u verder helpen om uw TV meubel perfect in te passen in uw interieur.

Zwevend TV Meubel

Tegenwoordig helemaal in; de zwevende TV Meubel, een prachtig ontwerp waarbij de kamer ineens veel meer ruimte krijgt. Pastoe en Spectral zijn bij de zwevende TV Meubels de specialisten met verschillende designs voor uw TV!

Staat uw gewenste Design TV meubel niet bij onze collectie? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen de gewenste TV-kast voor u bestellen naar uw smaak.

Naast onze TV meubels bieden wij nog een volledig assortiment aan boekenkasten, dressoirs en voorraadkasten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op. onze specialisten staan u graag te woord!

©2019 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton