Verlanglijst

Uigelicht: 5 TV-Meubels bij Smellink Wonen + Design

Merken als Pastoe, Vision en Topform hebben alle bekende TV-Meubels. Wij van Smellink Wonen + Design hebben de mooiste versies van deze merken in onze showroom staan en lichten ze daarom graag voor u uit.

1. Spectral Scala

De Spectral Scala is één van de bestsellers. Dankzij de mogelijkheden om stofbespannen klep te implementeren komt het geluid van het geluidsysteem nog beter tot zijn recht. De kabels waar u altijd last van heeft zal bij de Scala vrijwel direct weggestopt zijn, dankzij de inkepingen en strakke gootjes welke er aan vastgemaakt zijn. Spectral Scala TV-Meubel

Klik hier voor Spectral Scala TV-Meubel

2. Spectral Cocoon

Bent u op zoek naar home cinema zonder u te hoeven storen aan de kabels, opvallende speakers en meerdere afstandsbedieningen? Bekijk dan onze Cocoon van Spectral! Tv kijken verandert een bioscoop dankzij de Cocoon.Cocoon TV-Meubel

Klik hier voor Spectral Cocoon TV-Meubel

3. Pastoe Vision

De Pastoe Vision is mogelijk in meerdere elementen, dankzij de veelzijdigheid kunt de het als TV-meubel gebruiken, maar ook als wandmeubel. De Vision heeft een strakke vormgeving en u ziet niks weer van de bevestigingen aan de muur. De strakke look geeft u interieur veel meer ruimte en de tv kan er hangend perfect boven.

Klik hier voor Pastio Vision TV-Meubel

4. Pastoe Landscape

De Pastoe Landscape is in allerlei soorten mogelijk; hangend, staand als kast, TV-Meubel. Dankzij de veelzijdigheid kunt u de gewenste kast op maat krijgen en dat geldt ook voor de functie TV-meubel.

Pastoe Landscape TV-Meubel

Klik hier voor Pastio Landscape TV-Meubel

5. Spectral Ameno

Dé Bugatti van de TV-Meubels, de Ameno van Spectral. De Ameno heeft eindeloze mogelijkheden, het TV-Meubel wordt speciaal naar uw wensen gemaakt en kan op allerlei manieren worden geplaatst. Wij luisteren graag naar uw wensen om het TV-Meubel zo te ontwerpen dat het perfect past bij uw interieur. Maak een persoonlijk interieuradvies om zo de gewenste Ameno kast te ontwikkelen voor u!

Klik hier voor onze gehele collectie

 

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton