Verlanglijst

Riva 1920

Riva 1920 is een klassieke grootheid die Smellink Wonen + design heeft omarmd. Smellink Wonen + design wil u het beste van het beste op woongebied presenteren. Wij hebben zowel de oude als de nieuwe topmerken in ons assortiment. Smellink heeft oog voor het verleden, heden en toekomst. Met ons oog voor detail maken wij het verschil. Onze Riva meubelen behoren tot de pareltjes uit onze collectie. Ze zijn gewild. Riva meubels zijn een garantie voor kwaliteit.

Bekijk onze volledige collectie  

Wij hebben in de loop der jaren iets opgebouwd. Smellink Wonen + design werkt er hard aan die reputatie steeds weer waar te maken. Wij zijn een bedrijf dat grondig en gedetailleerd te werk gaat. Dat is onze kracht, daardoor blinken we uit. Behalve Riva 1920 hebben wij ook de topmerken Ligne Roset, Leolux, Topform, Linteloo, De Sede, Montis en Minotti in onze collectie opgenomen.

Riva 1920

Onze medewerkers zijn absolute cracks op hun vakgebied en zij benaderen iedere opdracht met dezelfde toewijding en ernst. Wij brengen continu kwalitatief hoogwaardige producten. Zo zijn wij een gerespecteerd wooninterieurbedrijf in Twente en Gelderland geworden. Voor de meest stijlvolle design meubelen, maar ook voor adviezen op woongebied kunt u bij ons terecht. Smellink Wonen + design houdt de ontwikkelingen in de branche scherp in de gaten en speelt daar op in. Meer info over Riva 1920 en onze andere producten:

Neem nu contact met ons op  

Wilt u meer weten over Riva 1920 of ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en verschaffen u de informatie waar u om vraagt.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton