Verlanglijst

Montis

Voor de fraaiste meubelen van Montis bent u bij Smellink Wonen + design aan het juiste adres. Wij behoren tot de top van de branche. Door onze kwaliteit, stiptheid, service en de aantrekkelijke prijzen die we hanteren, zijn we tot een gerespecteerde speler uitgegroeid. Montis meubelen zijn hun geld dubbel en dwars waard. Dat kunnen wij natuurlijk makkelijk beweren, we meten het ook af aan de enthousiaste reacties van onze klanten op deze design meubelen. De Montis bank en de Montis stoel krijgen positieve kritieken.

Bekijk onze volledige collectie  

Montis

Smellink Wonen + design heeft de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. We investeren daarbij in een goed klantcontact. We luisteren naar u en spelen in op uw wensen. Smellink gaat voor zijn klanten aan de slag. Wij zijn van vele markten thuis en steken onze ziel en zaligheid in ons werk. We vinden dat onze klanten recht hebben op die mentaliteit. Verder willen wij u het summum op het gebied van wonen presenteren. Of het nu om Montis stoelen, of producten van  Minotti, Riva 1920, Ligne Roset, Leolux, Topform, Linteloo of De Sede gaat, u kunt ze bij ons krijgen.

Wij gebruiken onze reputatie niet als schild. Smellink Wonen + design wordt niet gemakzuchtig, onze gedrevenheid is en blijft groot. Onze deskundige medewerkers zijn thuis in hun vak, weten alles van de beste woonproducten, zoals Montis meubels. Zie hier meer over onze producten:

Neem nu contact met ons op  

Wilt u meer weten over Montis of ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en verschaffen u de informatie waar u om vraagt.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton