Verlanglijst

Moderne Meubels

Bent u op zoek naar moderne meubels, maar kunt u niet de juiste moderne design meubels vinden? Wij van Smellink Wonen + Design hebben 5 moderne design meubels voor u uitgelicht.

 • Aikon Lounge van Design on Stock

  De Aikon Lounge is een bank waarbij u elk element zelf kan samenstellen. De kussens kunt u in verschillende maten en en leer of stof. De bank is leverbaar als hoekbank. De Aikon Lounge is ontworpen door Marike Andeweg en is één van de bestsellers van Design on Stock. Wilt u de Aikon Lounge in uw interieur? Wij kunnen alles naar uw wens samenstellen. Bekijk de Aikon Lounge hier

 •  Polder bank van Vitra

  De Polder bank is één van de meest opvallendste banken onder de moderne meubelen. Dankzij de verschillende hoogtes in de rugleuning en kleuren die variëren is de bank een ware eyecatcher. De Polder bank is in verschillende vormen te bestellen. Bekijk het volledige product hier.

 • Eames Chair & Ottoman van Vitra

  Een oud gediende in de moderne meubel wereld. De Eames Chair & Ottoman is ontworpen in in 1956 dankzij Charles & Ray Eames. In 2017 is het nog steeds één van de meest populaire fauteuils. Wilt u meer informatie over de Eames Chair? Klik dan hierEames Chair

 • Hidde Fauteuil van Label

  De Hidde fauteuil is het succesnummer van Label. Het is een fauteuil waar iedereen, jong en oud, heerlijk in kan zitten. Ontworper en mede-oprichter van Label Gerard van den Berg heeft de fauteuil naar zijn oudste kleinzoon genoemd. De Fauteuil is leverbaar in verschillende stof- en ledersoorten, het onderstel is leverbaar in zwart gepoedercoat staal of verchroomd staal. Klik hier voor meer informatie.

 • De Scylla Fauteuil van Leolux

  Scylla Fauteuil van Leolux, ontworpen door Gerard Vollenbrock geeft veel herinneringen aan de stijl. De Scylla heeft een tijdloos design wat terug te zien is in het prachtige buisframe dat doorloopt tot achter de rug. Klik hier voor meer informatie over de Scylla FauteuilScylla 58 | Leolux | Smellink Wonen + Design

Specialist op het gebied van moderne meubels

Smellink Wonen + Design is specialist op het gebied van moderne meubels. Wij bieden daarnaast de beste prijsgarantie van heel Twente. Onze collectie is zeer breed, maar kunt u toch niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op, wij kunnen het voor u bestellen.

Naast onze specialiteit in moderne meubels bieden wij u ook persoonlijk interieuradvies. Onze professionele interieuradviseurs kunnen uw interieur geheel naar uw wensen en smaak inrichten.

Kom langs in onze showroom om de moderne meubels te bezichtigen.

Klik hier voor onze gehele collectie

 

 

 

 

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton