Verlanglijst

Pode staat voor betaalbaar design

Design voor de liefhebber met een eigen mening. Tikje eigenwijs, net even anders. Pode maakt design meubelen voor mensen die bewust in het leven staan en na een intensieve dag heerlijk willen neerploffen op een prachtige, unieke, maar comfortabele Pode bank.

Unieke ontwerpen van Pode

De meubels van Pode zijn herkenbaar. Unieke vormgeving en actuele, sprekende kleuren bepalen het collectiebeeld. Pode levert banken, fauteuils, poefs, kussens en tafeltjes. De designmeubelen zijn in een grote variatie van stoffen en leer te verkrijgen. Bij de Pode Edit bank kunt u zelfs kiezen voor een eigen kleur bies! Zo stelt u uw meubel samen naar uw eigen smaak en heeft u altijd iets origineels in huis met Pode.

Pode laat u snel genieten van uw meubels

Pode levert niet uit voorraad, maar begint pas met de realisatie van uw meubel, op het moment dat u heeft besteld. Pode is hierdoor in staat om elk meubel specifiek samen te stellen naar uw wens. Zo heeft u altijd een unieke bank, fauteuil, of salontafel. En zijn de vakmensen van Pode in staat om uw meubel de aandacht te geven die het verdient. Bovendien zijn de levertijden van Pode relatief kort. Zo kunt u snel genieten van uw Pode bank, fauteuil of tafel.

 

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton