Verlanglijst

Leolux, specialist in design meubels

Al meer dan 80 jaar produceert Leolux design meubels van de hoogste kwaliteit. In vroegere tijden waren de meubels alleen voor de elite welke zich de luxe kon veroorloven. Vandaag de dag is het hoogwaardige comfort voor meer mensen bereikbaar.

De meubelen van Leolux zijn gecombineerd in vakmanschap en de technieken van vandaag. Bij Leolux kan uw bank, fauteuil of stoel geheel naar u wens ontworpen worden. Leolux banken zijn er in verschillende stijlen en soorten. Dankzij het tijdloze design kan de bank een lange tijd bij u in het interieur staan. Dit geldt ook voor de stoelen van Leolux.

Duurzaamheid van Leolux Meubelen

Leolux staat voor duurzame productieprocessen en probeert ze dan ook zo optimaal mogelijk te maken. Daarmee probeert Leolux haar steentje bij te dragen aan het Milieu. Alle meubelen zijn van duurzame en kwaliteitsgrondstoffen zodat het beste comfort wordt ontwikkeld.

Design Banken ontworpen door Leolux

Bent u op zoek naar een bank van Leolux? In onze collectie beschikken wij over het gehele assortiment van Leolux. Dat betekent dat we ook beschikken over alle Leolux banken. Mochten wij de bank niet in onze collectie hebben, dan kunnen wij het voor u op maat bestellen. Zo krijgt u altijd uw gewenste bank in uw interieur.

Design Fauteuils van Leolux

Leolux staat bekend om de bekende fauteuils. Deze Fauteuils vallen op door de vormgeving en het comfort. Deze combinatie maakt het dat iedere persoon deze fauteuils geweldig vindt staan in het interieur. Geniet nu nog meer van het interieur van Leolux!

Leolux eetkamerstoelen

Leolux biedt eetkamerstoelen aan passend voor elke eetkamertafel. Met of zonder wielen, alles is mogelijk. Net als bij de banken en fauteuils van Leolux kunt u de stoel geheel zelf samenstellen om zo het gewenste ontwerp te creëren geheel naar uw smaak.

Vele soorten Leolux tafels

De Leolux tafels verschillen van mooie salontafels tot bijzettafels tot eetkamertafels. Leolux heeft een breed concept ontwikkeld waardoor er altijd tafels zijn welke u naar uw wens kan ontwikkelen. Daarnaast biedt Leolux nog verschillende Woonaccessoires aan wat uw interieur kan opfleuren.

Leolux heeft verschillende Reddot Awards gewonnen voor Design klassiekers en beroemde meubelen. Denk aan:

©2018 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton