Verlanglijst

Dock Four

Dock Four wandpanelen
Dock Four wanddecoratie
Wanddecoratie Dock Four
Wandpanelen Dock Four

  Klik hier voor advies op Dock Four wanddecoratie

   

  Op zoek naar originele en eigentijdse wanddecoratie? Dock Four biedt hiervoor de meeste uiteenlopende creaties! Een mix van mooi en functioneel geven uw wand een unieke look.

  Wanden bepalen de sfeer in uw huis, maar krijgen vaak niet de aandacht die zij verdienen. Dock Four biedt hierbij een nieuwe manier voor het aankleden van de wanden. Functioneel en precies zoals u wilt.

  Dock Four wandWand Dock Four

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hoe werkt het. U ontwerpt samen met ons uw eigen wand met de verschillende Stylepads. Deze worden precies gemaakt hoe u het wilt. Een mooie mis van kleuren, patronen, stoffen, materialen en handige tools zorgen ervoor dat ieder ontwerp uniek is.

  Dock Four is ontstaan in 2015. De interieurontwerpers van Dock Four hadden een visie om functionaliteit en uitstraling samen te voegen tot een wandpaneel. Daardoor wordt elke creatie compleet uniek.

  Smellink Wonen + Design is partner van Dock Four en daarom zijn de wandpanelen vanaf heden bij ons in de showroom te zien. Hier hebben wij natuurlijk ook alle stalen en mogelijkheden om deze met u te bespreken om samen uw eigen wand te kunnen creƫren. We gaan graag samen met u om tafel om uw wensen te bespreken. Zo komen we samen tot het gewenste resultaat.

  Klik hier voor advies op Dock Four wanddecoratie

  ©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton