Verlanglijst

Over Vitra

<<Terug naar de Vitra collectieEames lounge | Vitra | Smellink Wonen + Design

Vitra design meubels

Vitra kent een rijke design historie van meer dan zestig jaar. De prachtige collectie meubels en accessoires is niet meer weg te denken. Vitra ontwikkelt haar interieurproducten vanuit technische kennis, gecombineerd met creativiteit van internationale topontwerpers.

Vitra inspireert generatie na generatie

De meubels, accessoires en interieuroplossingen van Vitra zijn niet alleen functioneel, maar ook bijzonder inspirerend. Generatie na generatie. Dit is alleen mogelijk door het gebruik van duurzame materialen, in combinatie met duurzame vormgeving. Sinds 1950 heeft Vitra zo al diverse design klassiekers voortgebracht. Wat dacht u van de Eames Plastic chairs, Eames lounge chair of de Pantone chair?

De designers van Vitra

Vitra is een Zwitsers familiebedrijf dat is opgericht in 1950. Vitra heeft vanaf het begin gewerkt met topontwerpers als Charles & Ray Eames (Aluminium chair, Lounge chair, Eames chair), Verner Panton (Panton Chair), Jasper Morrison (Cork Family), Erwan en Ronan Bouroullec (Softshell) en Hella Jongerius (Poldersofa). Deze topontwerpers hebben de Vitra meubels een eigen gezicht meegegeven. U vindt zo voor elk interieur een Vitra meubel dat bij u past.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton