Verlanglijst

Over Perletta

Perletta - Smellink Wonen + Design

Perletta vloerkleden

Perletta Carpets biedt de mooiste kwaliteit handgeweven vloerkleden van 100% zuiver scheerwol. Een bijzondere collectie van verschillende structuren en beschikbaar in diverse kleuren. Verkrijgbaar in standaard afmetingen met een snelle levertijd, maar ook in elke gewenste afmeting. Kortom; u bepaalt zelf de kleur, de structuur en de maat. Door het gebruik van gewassen wol, gaan de kleden niet pillen en heeft u lang plezier van uw Perletta vloerkleed.

Perletta Structures

De serie Perletta Structures bestaat uit handgeweven vloerkleden in verschillende kleuren en texturen. De kleden hebben een robuuste, stoere uitstraling en zijn verkrijgbaar in sprekende kleuren. U kiest zelf welk vloerkleed het beste bij u past.

Perletta Urban

De vloerkleden uit de Perletta Urban collectie zijn langharige karpetten waarin verschillende garens zijn toegepast. De garens zijn verschillend in structuur, kleur en materiaal. Zo is er altijd een samenstelling die bij uw interieur past. Of u nu een karpet zoekt voor uw woonkamer of voor uw slaapkamer.

Uitgebreide collectie Perletta vloerkleden

In onze showroom in Oldenzaal kunt u onze uitgebreide collectie Perletta karpetten bekijken en voelen. De Perletta vloerkleden zijn van goede kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. Bekijk onder meer de vloerkleden Perletta Structures, of Perletta Urban.

 

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton