Verlanglijst

Over Muuto

Nerd - Muuto - Smellink Wonen + Design

Muuto meubels, verlichting en accessoires

Het Deense design label Muuto is jong. Pas opgericht in 2007. Muuto biedt het typische, traditionele Scandinavische design, uitgebreid met nieuwe en originele kenmerken. De naam Muuto zegt eigenlijk alles. Het is geïnspireerd op het Finse woord ‘muutos’, dat ‘nieuw perspectief’ betekent. De design producten van Muuto zijn dan ook vernieuwend en innovatief. Bekijk de collectie Muuto meubels, verlichting en accessoires in onze showroom.

Deens design van Muuto

Een goed ontwerp begint voor Muuto altijd bij een persoon. Muuto kiest hiervoor de meest bijzondere talenten van Scandinavië en geeft de ontwerpers de vrijheid om hun eigen verhaal te uiten, door middel van alledaagse voorwerpen. Sommige ontwerpers willen de wereld veranderen, anderen vinden passie in kleur en vorm of ontwerpen diep vanuit hun hart. Een ding hebben alle ontwerpers gemeen, ze kijken met een vernieuwende blik naar alledaagse voorwerpen, zoals een stoel, vaas of lamp. Dat deze bijzondere creatieve manier van denken succesvol is, blijkt wel uit de design collectie van Muuto.

Muuto in uw interieur

Muuto producten passen altijd in uw interieur. Door het gebruik van lichte, pasteltinten, sluiten ze altijd aan. De meubels, accessoires en verlichting van Muuto geven uw interieur een frisse uitstraling en gaan als vanzelf op in de omgeving.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton