Verlanglijst

Meer over Montis

<<Terug naar de Montis collectieMeer over Montis | Smellink Wonen + Design

Bij Montis gaan kwaliteit en design hand in hand

Montis werd in 1974 opgericht. In de beginjare bepaalde Gerard van den Berg het gezicht van Montis. Later was dit Gijs Papavoine als hoofdontwerper. Montis werkt samen met topontwerpers uit binnen- en buitenland. Vanaf het prille begin stonden design en een superieur zitcomfort voorop. De collectie van Montis kent uitgesproken kleurgebruik, eigenzinnige vormgeving en de mooiste stof- en leersoorten. Kortom, bij Montis gaan kwaliteit en design hand in hand.

De design toppers van Montis

Montis heeft diverse design meubelen op de markt gebracht die jaar in jaar uit toppers blijken. Wat dacht u van fauteuil Charly en eetkamerstoel Chaplin? Of de stoere bank Axel, die ook verkrijgbaar is als royale lounge bank. Het is slechts een greep uit de prachtige design collectie van Montis. Montis heeft een kenmerkende vormgeving die opvallend is, maar nooit extravagant. Om die reden zien we Montis meubels niet alleen terug in huiskamers, maar ook in bedrijfspanden, hotels en restaurants.

Collectie Montis bij Smellink Wonen + Design

Smellink Wonen + Design is al jarenlang trotse dealer van Montis design meubels. Wij weten als geen ander dat Montis staat voor kwaliteit en tijdloos, maar gedurfd design. Wij hebben een uitgebreide collectie aan Montis meubels in onze showroom in Oldenzaal. Komt u gerust langs om u te laten inspireren en informeren over de meubelen van Montis.

 

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton