Verlanglijst

Over Hay

AAC - Hay - Smellink Wonen + Design

HAY: een jong, hip Deens design merk

HAY is een jong en hip Deens design merk dat in 2002 is opgericht door Rolf Hay. In 2003 werd in Keulen op de IMM de eerste collectie geïntroduceerd. HAY streeft ernaar interieurproducten te produceren met een mooi design voor een vriendelijke prijs. HAY vormt het perfecte evenwicht tussen het statische aspect van architectuur en het dynamische van mode. In de meubels en accessoires van HAY ziet u de jaren ’50 en ’60 terug.

HAY biedt aansprekend design voor ieder interieur

HAY is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een modern wereldmerk. Met het aansprekende design heeft HAY al vele design awards gewonnen. Bekende ontwerpers als Hee Welling, Thomas Bentzen, Foersom & Hiort-Lorenzen, Scholten & Baijings hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de speelse uitstraling van het interieurmerk.

HAY in uw interieur

De interieurcollectie van HAY bestaat uit onder meer eetkamerstoelen en lounge stoelen, zoals About a Chair (AAC). Maar HAY heeft ook tafels, bijzettafels, kussens, spiegels, dienbladen en diverse andere accessoires in de collectie. Hiermee maakt u uw interieur helemaal af. Bij Smellink Wonen + Design vindt u een uitgebreide collectie van HAY.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton