Verlanglijst

Arco

arco-Base-Round_Jorre_van_Ast-444_Hires

Arco: een Winterswijks familiebedrijf.

Doen waar je goed in bent betekent voor Arco: tafels maken. Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten proberen wij op een slimme en eigen manier design tafel te ontwerpen, ontwikkelen en produceren: of het nu gaat om een kantoorinrichting of en tafel op maat voor in de eetkamer. Naast tafels ontwikkelen we ook de producten die daar bij horen, zoals stoelen, kasten, kleinmeubilair en woonaccessoires. We hebben – als Winterswijks familiebedrijf – een lange geschiedenis, maar we zijn een bedrijf van nu: gedreven, inventief en toegewijd.

Het motto van Arco

We are Arco
We make tables
&
the objects to complements them.

We
Design, develop and manufacture
Using skilled workmanship and dedication
&
Invent to Create Solutions

We believe in
the essential and nothing more

We are
Family
Tradition
&
The contemorary

We love what we do.

Duurzaam

Één van de pijlers waarop Arco steunt is duurzaamheid. Dit woord l ijkt vandaag de dag een modewoord te zijn geworden maar een lange termijn visie hierop is al vanaf de start, een deel van onze bedrijfscultuur. Wij zijn een meer dan 110 jaar oud familiebedrijf dat het als een essentiele waarde ziet om in Nederland te blijven produceren. Het zit in onze aard om relaties met eigen medewerkers, leveranciers, klanten en ook onze productontwikkeling te bekijken vanuit een duurzaam oogpunt.

Local Wood

Wat mooi is hoeft niet van ver te komen… en daarom kopen wij het hout voor onze Local Wood-collectie dichtbij, in het gebied rondom onze fabriek in Winterswijk. En behalve mooi, is het voor ons ook logisch om hout uit onze eigen regio te gebruiken; de kennis en kunde van onze medewerkers komt per slot van rekening ook uit de buurt. Bovendien hoeft het hout dat we gebruiken niet ver vervoerd te worden en dat is beter voor het milieu.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton