Verlanglijst

Julieke Smellink

Interieuradviseur

Ik ben opgegroeid met de winkel, design en mooie meubelen. Vanaf jongs af aan tekende ik al plattegronden van huizen om deze in te kunnen richten. Nog steeds vind ik het geweldig om met een klant tot een mooi eindresultaat te komen. Luisteren naar de wensen van de klant om deze vervolgens te verwerken tot een passend interieur vind ik elke keer weer een uitdaging.

Favoriete meubelstuk

Bank Axel van Montis. Je kan hier eindeloos mee combineren en hij zit fantastisch. Het is een bank met langgerekte zitvlakken, nuchtere vormgeving met een fantastisch zitcomfort. Een heerlijke bank om met je vrienden te genieten van een gezellige avond of om ’s avonds lekker op te zitten, liggen of loungen en relax de avond door te komen.

Must have

Een grapje in je interieur. Dit kan van alles zijn. Een mooi schilderij of kunstwerk, een mooi item wat al jarenlang tot de familie behoort of een leuk bijzonder design item.

Favoriete designer

Het ontwerpers duo Charles & Ray Eames. Tijdens hun leven brachten ze niet vaak iets uit, maar áls er dan iets uitkwam was het gegarandeerd een hit. Klassiekers vanaf dag één. Denk hierbij aan de Aluminium Chair, Eames Plastic Chair en de Lounge Chair die in de collectie van Vitra zitten. Geweldige klassiekers die iedereen in huis wil hebben.

Woontip

Hou de basis in je interieur rustig en maak het af met leuke, grappige en gedurfde accessoires. Het is leuk om met een seizoen mee te kunnen gaan en door middel van losse accessoires kan je gemakkelijk van kleur veranderen. Door dit te doen lijkt het elke keer weer alsof je in een nieuw huis binnen komt.

Leukste moment bij Smellink Wonen + Design

Er zijn zoveel leuke en mooie momenten binnen ons bedrijf die ik zou willen noemen, een keuze maken is lastig. Een mooi moment die altijd weer terug komt vind ik toch wel het uitleveren van een interieur. Als alles uiteindelijk op de goede plek staat en de klant blij en gelukkig is met het gerealiseerde interieur. Een moment waar een huis een thuis wordt.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton