Verlanglijst

Gelderland

Gelderland is een van de topmerken in het assortiment van Smellink Wonen + design. Wij zijn een gerenommeerd wooninterieurbedrijf. Gelderland meubels zijn kwalitatief hoogwaardig en gaan lang mee. Wij komen nu al jaren met de beste design meubelen. Dat kunnen wij natuurlijk makkelijk beweren, maar we worden daarbij bevestigd door de enthousiaste reacties van onze klanten. Smellink Wonen + design biedt net dat beetje extra.

Bekijk onze volledige collectie  

Gelderland

Smellink Wonen + design heeft in de loop der jaren een naam opgebouwd. Wij zijn een bedrijf dat gaat voor absolute perfectie. Alles moet kloppen, in alle geledingen. Wij staan garant voor het beste van het beste en hanteren daarbij aantrekkelijke prijzen. Dankzij onze deskundige medewerkers, gedreven instelling en onze service kunnen we onze klanten blijven verrassen. Buiten dat hebben we beste en bekendste merken voor u, zoals Minotti, Riva 1920, Ligne Roset, Leolux, Topform, Linteloo, De Sede en Montis.

Smellink Wonen + design is een allround bedrijf dat niet blijft hangen in de tijd. Wij gaan vooruit, de toekomst tegemoet. Wij zijn een betrouwbare naam die tot de top van de branche is doorgedrongen. Wij staan nooit stil. Smellink Wonen + design is een dynamisch bedrijf. Wij kijken kritisch naar onze collectie design meubelen. Deze wordt continu aangevuld en ververst. Een keuze voor het Gelderland meubel of de Leolux meubelen van Smellink Wonen + design is een keuze voor stijl en klasse. Zie hier meer informatie:

Neem nu contact met ons op  

Wilt u meer weten over Gelderland meubels of ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en verschaffen u de informatie waar u om vraagt.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton