Verlanglijst

Garantievoorwaarden Design on Stock

Alle materialen die Design on Stock gebruikt, worden met de grootste zorg geselecteerd om de hoogstaande kwaliteit van onze producten te waarborgen. Mochten ondanks onze kwaliteitscontroles uw meubels gebreken vertonen dan kunt u rekenen op de garantieregeling van Design on Stock. Servicegevallen kunt u rechtstreeks aanmelden bij Design on Stock.

Hoe werkt de garantieregeling?

De ingangsdatum van de garantieregeling is de datum op uw factuur of kassabon. Wij zullen voor meubels, die binnen één jaar na aankoop slijtage of gebreken vertonen, kosteloos met een oplossing komen. Het gaat daarbij om slijtage of gebreken die niet toe te schrijven zijn aan normaal gebruik. Bij toegekende service na dit jaar is onze garantie opgebouwd aan de hand van het onderstaande principe.

1 tot 2 jaar oud: 1/3 van de herstelkosten wordt in rekening gebracht
2 tot 3 jaar oud: 2/3 van de herstelkosten wordt in rekening gebracht

Let op: Bewaar dus altijd de factuur of kassabon zorgvuldig!

3 jaar na de factuurdatum. En nu?

De garantie op meubels vervalt drie jaar na de factuurdatum. Klanten met toegekende servicegevallen bieden we na deze termijn ook nog graag een oplossing. Bij Design on Stock is het mogelijk om een nieuw vergelijkbaar meubel met korting te kopen. De korting die u ontvangt is gebaseerd op de leeftijd van het meubel.

3 tot 4 jaar: 15% korting op nieuwe aankoop
4 tot 5 jaar: 10% korting op nieuwe aankoop
5 tot 6 jaar: 5% korting op nieuwe aankoop

Design on Stock geeft je deze uitstekende garantie omdat onze producten van hoge kwaliteit zijn. Ook na de aankoop kunt u altijd terugvallen op Design on Stock.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton