Verlanglijst

De Sede

Voor design meubelen van De Sede kunt u zich wenden tot Smellink Wonen + design. Wij zijn de specialist op het gebied van wooninterieur. Wij willen een zo compleet mogelijk aanbod creëren voor onze klanten. Smellink Wonen + design weet wat er te koop is en wat de mensen willen. Wij kennen de markt. Onze stijlvolle De Sede meubelen mogen zich in een warme belangstelling verheugen. Ze zijn populair. We bieden ze dan ook met graagte aan. Met meubels van De Sede weet u dat u kwaliteit in huis haalt.

Bekijk onze volledige collectie  

De Sede

Wij voeren iedere opdracht naar volle tevredenheid uit. Dat is de afspraak die wij aangaan met de klant. Wij spelen in op uw wensen. U kunt bij ons meubelen van topkwaliteit kopen die u veel plezier zullen bezorgen. Dat verzekeren wij u. Wij bieden een kwaliteitsgarantie. Wij staan bekend om ons oog voor detail. Als we iets doen, dan doen we het goed, dat is ons motto. Niet alleen De Sede, maar ook de topmerken Montis, Minotti, Riva 1920, Ligne Roset, Leolux, Topform en Linteloo vindt u terug in onze zaak.

Wij zijn een allround bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend in de branche. Klanten zijn enthousiast over onze dienstverlening. Onze medewerkers hebben ruime ervaring, zijn kundig en bedreven. Wij leveren vakwerk, keer op keer. Daar staan we om bekend, daardoor zijn we uitgegroeid tot een gereputeerde speler op de markt voor tegels, badkamer en sanitair. Zie hier meer over De Sede en ons:

Neem nu contact met ons op  

Wilt u meer weten over De Sede of ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en verschaffen u de informatie waar u om vraagt.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton