Verlanglijst

Oligo, innoverend

Oligo is ontstaan in Duitsland in 1987 en heeft zich vanaf dat moment direct gespecialiseerd in lampentechnologie. Door continu nieuwe technologieën toe te passen is het één van de innovators in lampen in Europa. Dat is terug te zien in de gewonnen awards, waaronder de Red Dot Award

Oligo, kwaliteit & duurzaamheid

Oligo combineert design en modern in uw interieur.  Duurzaamheid staat voor Oligo voorop en dat is terug te zien in het gebruikte materiaal van RVS, Aluminium en glas.

Passie en fascinatie voor licht, evenals alleen het beste produceren voor u, dat is waar OLIGO voor staat. OLIGO gebruikt alle ideeën waarop we met licht willen leven dankzij creatieve inspiratie en de hedendaagse lichttechnologie.

Oligo is vakmanschap

Oligo produceert al meer dan een kwart eeuw onderscheidende lichtproducten voor het interieur. Doordat ze producten op maat maken kunt u uw interieur perfect aankleden tot uw stijl. Daardoor heeft Oligo de oplossing voor bijna alle eisen.

Oligo heeft dankzij vakmensen en creatieve verlichtingsontwerpers betrouwbare kwaliteit en puur vakmanschap. Zo kunnen zij de beste lampen en railsystemen voor u produceren.

Oligo voldoet aan de strenge Duitse kwaliteitseisen.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton