Verlanglijst

Meer over Pode

 Chat | Pode | Smellink Wonen + Design

Pode: eigenwijs, Nederlands top design

Pode is anders: fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Het leven is leuker voor degene die af en toe een beetje eigenwijs durft te zijn. Echt Nederlands topdesign, comfortabel en goed gemaakt. Pode produceert niet op voorraad. Elk meubel is een meubelstuk voor jou persoonlijk.  Je bepaalt zelf welke kleuren, bekleding, stikstels en poten je wilt. Fris, stoer of warm. Het kan allemaal. Pode werkt met actuele kleuren en materialen.

Pode: een Leolux merk

Pode is een merk van Leolux. Een design merk voor de liefhebber die een eigen mening heeft. Of u nu kiest voor een bank, salontafel, of fauteuil van Pode. Dit eigenwijze meubelmerk heeft meubels met een unieke, eigentijdse uitstraling en geven uw woonkamer net even dat beetje extra. Kwaliteit van Leolux en eigentijds design van Pode.

De designers van Pode

Pode werkt samen met diverse top designers voor het ontwikkelen van de mooiste meubelstukken. Internationale top designers die de Pode meubels ontwikkelen met een Hollandse nuchterheid. Hieronder een overzicht van de designers en hun producten voor Pode.

Ontwerpers | Pode | Smellink Wonen + Design

 

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton