Verlanglijst

Meer over Fatboy

Co nine - Fatboy - Smellink Wonen + Design

Fatboy zitzakken, kussens, lampen en hangmatten

Fatboy biedt een breed assortiment zitzakken, lampen, hangmatten en kussens. Of het nou voor u is, of voor uw hond. Fatboy denkt aan iedereen. De Fatboy ontwerpen zijn een lust voor het oog en ontworpen met gemak en comfort in het achterhoofd. Kom naar Smellink Wonen + Design en ervaar het zelf of bestel Fatboy producten direct via onze website.

De evolutie van Fatboy 

In 2002 begon het avontuur van Fatboy met de bekende zitzakken. Inmiddels is de collectie Fatboy zitzakken uitgegroeid tot een collectie met uiteenlopende kleuren, materialen en vrolijke prints. En wat dacht u van de stevigeHeaddemock hangmatten? Deze staan garant voor een middag heerlijk relaxen. Maar Fatboy denkt ook aan uw hond. Die wil immers ook wel eens heerlijk loungen na een actieve dag. U koopt een hondenkussen van Fatboy in verschillende kleuren. Zo past deze altijd in uw interieur.

Fatboy voor binnen en buiten

Fatboy producten zijn niet alleen geschikt voor binnen. De producten zijn groots, oersterk, iconisch en onmisbaar in uiterlijk en functionaliteit. Naast de onvergetelijke klassiekers heeft Fatboy ook verrassende nieuwkomers in de collectie met frisse prints en onverwoestbare fabrics. Daardoor zijn de Fatboy items zowel binnen als buiten te gebruiken.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton