Verlanglijst

Leolux

  • Leolux Bank

Leolux is een garantie voor succes, hebben wij bij Smellink Wonen + design gemerkt. Smellink heeft het klassemerk nu al geruime tijd in zijn assortiment en het kan nog altijd op lovende kritieken rekenen. Wij zijn een goeddraaiend bedrijf, dat een trouwe klantenschare heeft opgebouwd. Onder meer onze Leolux meubelen spreken tot de verbeelding. Voor het ultieme wooncomfort gaat u naar Smellink. Behalve Leolux meubels zijn nog meer topmerken in onze winkel vertegenwoordigd, zoals Montis, Bulthaup, Linteloo, Minotti, De Sede, Riva 1920, Topform en Ligne Roset.

Bekijk onze volledige collectie

Leolux

Smellink Wonen + design heeft een goede relatie met zijn klanten. Dat vinden wij van eminent belang. Daar steken we tijd en energie in. Wij willen u het meubelaanbod presenteren waar u op zit te wachten. Smellink wil u op uw wenken bedienen. De klant is bij ons nog ouderwets koning. Het klinkt als een vanzelfsprekendheid, maar de ervaring leert dat het niet zo vanzelfsprekend is als het lijkt, zo hebben wij gemerkt.

Smellink Wonen + design weet wat er te koop is en wat de mensen willen. Wij kennen de markt en luisteren naar onze klanten. Smellink Wonen + design staat niet alleen voor optimale kwaliteit, maar ook voor optimale service. Wij gaan voor een tevreden klant. De producten van Leolux die wij aanbieden passen perfect in dat plaatje. De mensen zijn er zeer over te spreken. Zie hier meer over onze producten:

Neem nu contact met ons op

Wilt u meer weten over Leolux of ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en verschaffen u de informatie waar u om vraagt.

©2018 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton