Verlanglijst

Repos & Grand Repos Actie

Smellink Wonen + Design heeft in november een actie die u niet mag missen! Bij aanschaf van de Repos of Grand Repos krijgt u een gratis Ottoman of Panchina.

De fauteuils Repos en Grand Repos, ontworpen door Antonio Citterio en ontwikkeld Grand Repos actiedoor Vitra, geeft vrijheid in uw interieur en maximaal comfort in uw woonkamer. De fauteuils zijn voorzien van een draaifunctie en, dankzij de hoge rugleuning, ademen ze de sfeer van hoogwaardig comfort.

Heerlijke rugleuning

De rugleuning is dankzij het onder het stoffering verborgen mechanisme in elke stand te blokkeren. U kunt vanuit een rechte positie achteroverleunen om heerlijk te rusten.

Bent u op zoek naar comfort, functionaliteit en kwaliteit? Dan zijn de Repos en Grand Repos Fauteuil de perfecte fauteuil voor u! Schaf de fauteuil deze maand aan en u ontvangt een gratis Ottoman of Panchina.

Vraag een offerte aan

Comfortabele Fauteuils

De Comfortabele Fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende soorten stof en leer:

De Ottoman en Panchina

De Ottoman heeft een vierkandonderstel en een vierkant zitvlak. De poef is perfect te combineren met de Repos en Grand Repos.

De Panchina is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen en heeft 4 poten als onderstel. Net zoals de Repos en Grand Repos zijn de Ottoman en Panchina te verkrijgen in verschillende soorten leder en stof.

Door leder, stof en kleuren te combineren krijgt u een creatieve set fauteuil en poef. Zoekt u advies over de combinatie kleuren? Onze professionele interieuradviseurs kunnen u hier verder mee helpen!

 

Vraag een offerte aan

©2018 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton