Verlanglijst

Eline

Office medewerker

Ik ben Eline Mettinkhof en werk bij Smellink Wonen + Design als Office medewerker. Ik houd alles in de gaten achter de schermen en houd me bezig met alle administratieve taken. Als je telefonisch contact opneemt met ons krijg je mij aan de telefoon.

Favoriete meubelstuk

Een specifiek favoriet meubelstuk uitzoeken is lastig, ik vind zoveel producten fantastisch. Een uitblinker vind ik toch wel de fauteuil Orange Slice van Artifort. Deze iconische fauteuil maakt elke ruimte opener, ruimtelijker en vrolijker. Helemaal in combinatie met de staande lampen Oda van Pulpo.

Must have

Een mooie ruime eettafel waar je met al je vrienden en familie gezellig aan kan tafelen. Ik zou zelf graag de eetkamertafel Base in mijn interieur terug zien. Dat is een mooie eettafel, welke is gemaakt van lokaal hout met een stoere betonvoet.

Woontip

Ik houd van een rustige basis en maak het af met planten, mooie accessoires en verlichtings-eyecatchers.

Leukste moment bij Smellink Wonen + Design

Door mijn functie binnen Smellink Wonen + Design zie ik alle mooie interieurplannen voorbij komen die mijn collega’s gemaakt hebben. Ik vind het dan ook leuk om de klant te mogen bellen om te vertellen dat de meubels bij ons zijn binnen gekomen en dat we graag een afspraak inplannen voor het uitleveren. Hoe enthousiast de klant dan reageert vind ik echt geweldig.

 

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton