Verlanglijst

Coronamaatregelen Smellink

Extra maatregelen tegen het coronavirus.

Wij blijven voor u klaar staan.

De huidige situatie omtrent het coronavirus houdt ook ons in onzekerheid. Daar stellen wij ons op in zodat wij voor u klaar kunnen blijven staan. Wij houden de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten en hebben zelf ook de nodige extra maatregelen genomen.

De showroom blijft geopend op aangepaste tijden. Bij binnenkomst heeft u de gelegenheid om uw handen te desinfecteren, wat onze medewerkers ook constant blijven doen. U kunt rustig uw ronde maken in onze ruime showroom zonder dichtbij anderen in de buurt te komen. Ook onze medewerkers zullen op gepaste afstand blijven.

Ondanks al deze maatregelen en de rustige sfeer in de winkel begrijpen wij het natuurlijk wanneer u het zekere voor het onzekere wilt nemen. Wanneer u liever niet tegelijkertijd met andere mensen in de winkel wilt zijn hebben wij daar een passende oplossing voor. We kunnen voor u een privéafspraak inplannen zodat u op een rustig tijdstip, of buiten onze openingstijden om, alsnog geholpen kunt worden. Een privéafspraak is 7 dagen per week van 10.00 t/m 21.00 in te plannen.

De gezondheid staat voorop en daar doen we met ons allen ons best voor. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen inplannen, neem dan gerust contact met ons op via 0541 – 516 820.

We blijven bestellingen nog wel bij u leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit en ook doen wij er alles aan om de gezondheid van u te beschermen. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen u om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Ook vragen we u om met maximaal 1 persoon in de ruimte aanwezig te zijn. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij u uw eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton