Verlanglijst

Chris

Interieuradviseur

Ik ben interieuradviseur bij Smellink Wonen + Design. Mijn interesse voor design is heel breed. Van bloemen en accessoires tot meubels. Ik vind het heerlijk om met mooie producten te werken en om de interieur wensen van mensen werkelijkheid te laten worden.

Favoriete meubelstuk

Bank Aikon Lounge van Design on Stock. Ik ben gek op deze heerlijke zithoek waar echt in geleefd mag worden. Ongedwongen, maar met een luxe uitstraling. Echt een prachtig product.

Must have

Goede design verlichting is een item die te vaak wordt vergeten in een interieur. Een goed gekozen lamp maakt een interieur spannend en af. Bij Smellink hebben we een brede collectie met mooie design lampen voor iedereen.

Favoriete designer

Roderick Vos. Veel designers hebben producten ontworpen die mij aanspreken, maar Roderick Vos springt er voor mij uit vanwege zijn eigenwijze producten als de BimBom, T-Tray, Magazine Table en Isola. Producten die door hun ontwerp opvallen, maar toch dicht bij de mensen staan.

Woontip

Durf kleur te bekennen. Ik ben gek op kleur. Veel mensen zijn bang voor kleur in hun interieur. Dit, terwijl je met een leuk karpet of spannende fauteuil in een mooie kleur je hele interieur meer pit kan geven. Succes gegarandeerd!

Leukste moment bij Smellink Wonen + Design

Het klinkt erg vanzelfsprekend, maar dat is voor mij het moment van uitleveren. De klant geniet van zijn nieuwe meubels. Daar doe je het voor.

©2020 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton