Verlanglijst

Bulthaup

 

Bulthaup keuken b1

Bulthaup keuken b1 is een jonge keuken. Qua design, qua voordelen en qua prijs. Met een tijdloze schoonheid heeft u met deze keuken een prachtplaatje waar u jarenlang elke dag weer van zult genieten. De b1 keuken is teruggebracht tot de essentie. Maar perfect doordacht. Tot in ieder detail. Het aantal basiselementen en materialen is bewust beperkt gehouden. Zo heeft u uw ideale Bulthaup keuken snel samengesteld. Bekijk Bulthaup b1 is onze showroom.

Bulthaup keuken b2

Bulthaup b2 is een echte keukenwerkplaats. De hoofdfuncties zijn geconcentreerd in drie basiselementen. Een keukenwerkbank, een fornuis en een spoelgedeelte. Met daarnaast nog twee werkkasten voor bijvoorbeeld servies, apparatuur en etenswaar.

Bulthaup keuken b3

Bulthaup b3 is een keuken die u optimale ontwerpvrijheid biedt. Door de multifunctionele wand bent u niet gebonden aan de architectuur van uw ruimte, maar kunt u zelf bepalen hoe uw keuken in de ruimte wordt geplaatst. Leidingen voor gas, elektra en water worden hierachter weggewerkt. En het ontwerp van de wand laat de keukenkasten zweven.

Heeft u interesse in een Bulthaup keuken? Maak een afspraak via info@smellink-wonen.nl of tel. 0541-516820 en laat u in onze prachtige showroom adviseren door onze Bulthaup-expert.

©2017 SMELLINK - All rights reserved - Webdesign by Webton